Actie: Fryslân wer yn beweging

16 mrt 2021 | Nieuws & Acties

Een nieuwe start

Voor veel ondernemers is het voorjaar van 2021 een nieuwe start, waarin Fryslân langzaamaan weer in beweging komt. Het liefst wil je van de daken schreeuwen dat je er nog bent, dat je weer klanten mag ontvangen en dat al je mooie producten en diensten weer verkrijgbaar zijn. Maar hoe bereik je al die mensen, bij voorkeur in een zo kort mogelijke tijd? Omrop Fryslân heeft op dit moment, mede dankzij de berichtgeving over de coronacrisis, een ongekend hoog mediabereik. Maak hier gebruik van!

Hoe dan?

Omrop Fryslân Reklame heeft speciaal voor deze periode toegankelijke, voordelige campagnepakketten voor zowel radio, televisie als online voor je samengesteld. Combineer je de verschillende media? Dan krijg je combinatiekorting. Lees verder voor alle informatie.

Doe het nu!

De cijfers liegen er niet om. Omrop Fryslân bereikt via de radio 50% van de Friezen en via televisie 74%. En dan hebben we het nog niet eens over de ruim 800.000 bezoekers per maand op onze website en onze app. Spreek ze persoonlijk aan en breng ze in beweging. Via hun hoofd naar het hart, precies de mensen waar je naar op zoek bent. Hoe mooi is het als iedereen jouw bedrijf of organisatie weer weet te vinden.

Een full-video tv-commercial van 20 seconden en 100 uitzendingen (inclusief gratis productie t.w.v. € 750,-) voor:

* Je vertelt zelf in beeld dat je (weer) open bent. Spreek je de commercial zelf niet in, dan geldt er een meerprijs van € 250,- voor een professionele voice-over stem.

Een grafische tv-commercial van 10 seconden en 100 uitzendingen (inclusief gratis productie t.w.v. € 495,-) voor:

We zenden je tv-commercial 5 weken lang, 5 werkdagen, 4 keer per avond uit tussen 17.00 en 24.00 uur.

Een radiocampagne van 15 seconden en 100 uitzendingen (inclusief gratis productie t.w.v. € 350,-) voor:

We zenden je radiocommercial 5 weken lang, 5 werkdagen, 4 keer per dag uit tussen 07.00 en 19.00 uur.

Een online banner in alle formaten en 300.000 views (inclusief gratis productie t.w.v. € 125,-) vertoond in de Omrop Fryslân app en op www.omropfryslan.nl voor:

Wij vertonen je banner gedurende 5 weken lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wil je een campagne waarin je twee verschillende aanbiedingen combineert? Dan krijg je 5% korting op de totaalprijs. Wil je ze alle drie? Dan krijg je zelfs 10% korting.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw en geldig tot 6 april 2021. De actiecampagnes lopen tot uiterlijk 31 mei 2021.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!