Een campagne tijdens Simmer yn Fryslân scoort!

9 jun 2021 | Algemeen, Nieuws & Acties

Als adverteerder scoor je met een reclamepakket tijdens Simmer yn Fryslân. En dat is nog niet alles! Je scoort met je reclamepakket ook toegangsbewijzen voor een sportieve of culturele relatiebijeenkomst, waar we vieren dat we elkaar weer mogen ontmoeten.

EK voetbal

Op woensdag 7 juli wordt de tweede halve finale van het EK voetbal gespeeld. Samen met de hoofdtrainer van SC Heerenveen Johnny Jansen en sportverslaggever en presentator Arjen de Boer, kijken we de wedstrijd op een groot scherm bij restaurant Het Witte Huis in Olterterp. Wij zorgen voor een groot scherm, Het Witte Huis zorgt voor een hapje en een drankje, Johnny Jansen zorgt met Arjen de Boer voor een voorbeschouwing en analyses in de rust en na de wedstrijd en samen zorgen we voor sfeer en gezelligheid.

WAD Live

Hou je niet zo van voetbal? Dan hebben we een prachtig alternatief! Op vrijdag 3 september vindt in Harlingen een hele bijzondere voorstelling plaats. De bekroonde film WAD van Ruben Smit, over het leven in dit kwetsbare UNESCO Werelderfgoed-gebied, wordt die avond vertoond op een groot scherm aan de boorden van de Waddenzee. In dit prachtige decor wordt de filmmuziek live gespeeld door het Noordpool Orkest. WAD Live is een unieke beleving waar maar beperkt kaarten voor beschikbaar zijn.

Reserveer je een Simmer yn Fryslân reclamepakket? Dan maak je samen met je partner of collega’s een van deze bijzondere avonden mee!*

* Indien de dan geldende coronamaatregelen (een van) de bijeenkomsten onverhoopt verhinderen, dan bieden we uiteraard een passend alternatief aan.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!