Wens jouw club succes voorafgaand aan de Friese derby!

18 nov 2021 | Algemeen, Nieuws & Acties

De Friese derby tussen SC Cambuur en SC Heerenveen is weer terug in de Eredivisie! Omrop Fryslân besteedt op radio, tv en online dagelijks vanaf dinsdag 14 december veel aandacht aan de deze bijzondere wedstrijd. Dat doen we met een verscheidenheid aan programma’s en publicaties.

Om beide teams succes te wensen voor de wedstrijd op zondag 19 december, is een aantrekkelijk crossmediaal reclamepakket samengesteld. Zo kan iedereen de club die hij of zij een warm hart toedraagt aanmoedigen en dat aan heel Fryslân laten weten.

We noemen (radio) en vertonen (televisie/online) je bedrijf of organisatie in een gezamenlijke commercial en banner met andere bedrijven en organisaties die de clubs supporten. Per club wordt er een separate commercial/banner gemaakt.

Reserveer nu snel je plaats in de reclameblokken die we in de dagen voorafgaand aan de Friese derby op radio en televisie uitzenden.

Derby actiepakket:

  • 30 spots ‘succes wensen’ televisie
  • 36 spots ‘succes wensen’ radio
  • 6 dagen ‘succes wensen’ online

Radio, televisie en online € 595,- * inclusief productiekosten

Wil jij je ook al committeren aan de return op 1 mei 2022?
Boek dan nu alvast het onderstaande pakket met korting:

Radio, televisie en online € 1095,- * inclusief productiekosten

De actie per wedstrijd bestaat uit een combinatie van totaal 66 spots op radio en televisie en zes dagen online bannering via de website en app van Omrop Fryslân. De spots worden evenredig verdeeld over radio en televisie en uitgezonden op de dagen voorafgaand aan de Friese derby.

Heb je interesse en wil je meedoen?

Neem dan snel contact met ons op via onderstaande knop of bel 058-2997878

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!