Drie dagen Friese paarden bij Omrop Fryslân

6 dec 2021 | Algemeen, Nieuws & Acties

Van 13 tot en met 15 januari 2022 vindt hét Friese paardenevenement plaats. De jaarlijkse Hengstenkeuring, gepresenteerd door het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS). Vanwege de coronamaatregelen helaas ook dit jaar weer zonder publiek. Maar gelukkig is het evenement voor iedereen te volgen via een livestream en Omrop Fryslân televisie. Drie dagen Friese paarden bij Omrop Fryslân, dat is smullen voor breed publiek!

Drie dagen Friese paarden bij Omrop Fryslân

Alle dagen staan weer in het teken van het Friese goud. De Hengstenkeuring is al lang niet meer alleen een keuring. Het evenement is in de loop der jaren veel breder van opzet geworden. Naast het keuren van hengsten staan onder meer show, educatie en amusement centraal. Donderdag en vrijdag staan in het teken van de tweede bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten, die de stap op weg naar een mogelijke carrière als stamboekhengst maken. Zaterdag komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als hoogtepunt de aanwijzing van de kampioen.

Hoge bereikcijfers en scherpe acties

De Hengstenkeuring is op 13 en 14 januari vanaf 9.30 uur via de online livestreams bij Omrop Fryslân te volgen op onze website. Op 15 januari is de keuring, naast de online stream, vanaf 9.00 uur óók op Omrop Fryslân televisie te zien. En altijd als de prachtige Friezen te bewonderen zijn op onze kanalen, gaan onze bereikcijfers door het plafond. Adverteren rondom de Friese Hengstenkeuring is dus een prachtige kans om je doelgroep te bereiken. Om je daarbij te helpen, hebben we een aantal scherpe actiepakketten voor je samengesteld.

Hengstenkeuring actiepakket

Billboard: actieprijs € 1.000,-
Online livestream op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 januari en op televisie op zaterdag 15 januari.

*Het billboard met de tekst ‘Dit programma wurdt mei mooglik makke troch’ wordt voorafgaand en na afloop van de Hengstenkeuring uitgezonden

Televisie: actieprijs € 300,-

10 spots van 15 seconden op zaterdag 15 januari

*De spots worden tussen 18.00 en 23.59 uur uitgezonden rondom Fryslân Hjoed en de Hengstenkeuring compilaties.

Online: actieprijs € 375,-

3 dagen online banner op de website en app op basis van 150.000 impressies

* De banners worden verspreid over de dag vertoond tijdens alledrie de dagen van de hengstenkeuring

Start het nieuwe jaar goed

Je kunt nu jouw campagne rondom deze hoogtijdagen voor het Friese paard boeken en profiteren van het hoge bereik in combinatie met de scherpe actietarieven. Laat via een klik op onderstaande knop aan ons weten dat je belangstelling hebt. Dan neemt een van onze accountmanagers contact met je op en zorgen we er samen voor dat je erbij bent. En heb je nog vragen? Of geen geschikte spot? Ook dan kun je via deze knop alles regelen.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!