Fryske hynders bij Omrop Fryslân

5 dec 2022 | Algemeen, Nieuws & Acties

Van 12 tot en met 14 januari vindt hét Friese paardenevenement plaats. De jaarlijkse Hengstenkeuring en de Friesian Proms, gepresenteerd door het Koninklijk Friesch Paarden-Stamboek (KFPS). En ook dit jaar is het gehele evenement voor iedereen te volgen via livestream en televisie bij Omrop Fryslân. Kortom, drie dagen Fryske Hynders bij Omrop Fryslân en dit alles voor een breed publiek!

Het Friese goud

De Hengstenkeuring is al lang niet meer alleen maar een keuring, het evenement is in de loop der jaren veel breder van opzet geworden. Naast het keuren van de hengsten staan onder meer show, educatie en amusement centraal. Donderdag en vrijdag, de eerste twee dagen, staan in het teken van de tweede bezichtiging van de daarvoor aangewezen hengsten. Zaterdag, de slotdag, komen de hoofdrolspelers aan bod, de stamboekhengsten van het KFPS. Met als echt hoogtepunt; de bekendmaking van de kampioen.

Hoog bereik

De Hengstenkeuring is op 12, 13 en 14 januari via de online livestreams bij Omrop Fryslân te volgen en op 14 januari is de Hengstenkeuring, vanaf 08:30 uur óók op televisie te zien. Op vrijdagavond zijn via een online livestream ook de Friesian Proms te bewonderen. En wanneer het Friese goud te bewonderen is op onze kanalen, gaat het bereik door het plafond. Adverteren rondom de Friese Hengstenkeuring is dus een prachtige kans om je doelgroep te bereiken. Om je daarbij te helpen, hebben we verschillende actiepakketten samengesteld.

Billboard

Exclusief billboard door middel van logo met naamsvermelding rond het live verslag op zaterdag en de compilaties op televisie inclusief de online livestream op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 januari.

* Totaal 26 billboards

* Het billboard met de tekst ‘Dit programma wurdt/waard mei mooglik makke troch’ wordt voorafgaand en na afloop van de Hengstenkeuring vertoond en rondom de compilaties op zowel zaterdag als zondag.

* Als adverteerder deel je het billboard met maximaal twee adverteerders

* Productiekosten van het billboard zijn inbegrepen

Televisie

10 spots van 15 seconden op zaterdag 15 januari

*De spots worden tussen 18:00 en 23:59 uur uitgezonden rondom Fryslân Hjoed en de Hengstenkeuring compilaties.

Online

Vier dagen online zichtbaarheid op de website en app op basis van 75.000 impressies.

*De verschillende bannerformaten worden verspreid over de dag vertoond van donderdag 12 t/m zondag 15 januari.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en productiekosten.

Regel nu jouw campagne!

Je kunt nu jouw campagne tijden de Hengstenkeuring boeken en mee profiteren van een hoog bereik. Onze accountmanagers helpen je graag een effectieve campagne samen te stellen en ook kunnen ze bemiddelen in de productie van je commercials of banners. Neem snel via onderstaande knop contact met ons op, dan zorgen we samen ervoor dat je erbij bent.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!