Wij feliciteren SC Cambuur met het kampioenschap!

23 apr 2021 | Nieuws & Acties

We moesten er een extra jaar op wachten, maar eindelijk gerechtigheid: SC Cambuur is nu ook officieel kampioen en promoveert naar de Eredivisie. Zelden was een kampioenschap zo verdiend!

Omrop Fryslân bood sponsoren en adverteerders de gelegenheid SC Cambuur te feliciteren en bovenstaande bedrijven hebben daar graag gebruik van gemaakt. Zij laten heel Fryslân weten dat ze SC Cambuur een warm hart toedragen en feliciteren spelers, technische staf, directie, medewerkers, sponsoren en natuurlijk alle supporters met het kampioenschap en wensen de club heel veel succes in de Eredivisie!

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!