Landelijke lijsttrekkers bij Omrop Fryslân

8 feb 2021 | Nieuws & Acties

Een groot aantal landelijke lijsttrekkers zal de komende weken aanschuiven in een extra lange editie van It Polytburo, het politieke programma van Omrop Fryslân. De lijsttrekkers Lilianne Ploumen (PvdA), Wopke Hoekstra (CDA), Mark Rutte (VVD), Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren), Gert-Jan Segers (ChristenUnie), Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Kees van der Staaij (SGP) hebben hun medewerking toegezegd.

Omrop Fryslân vindt het belangrijk dat in deze tijd met alle beperkingen vanwege de coronacrisis, de lijsttrekkers de kans krijgen toch hun standpunt in de provincie naar voren te brengen. Tot en met 12 maart zit elke week een lijsttrekker bij It Polytburo aan tafel. De langere editie van het programma is op vrijdag te zien vanaf 17.15 uur. Incidenteel zullen er extra uitzendingen van het politieke programma op donderdag worden uitgezonden. It Polytburo wordt gepresenteerd door Andries Bakker en Eric Ennema.

Lees hier meer.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!