Maitiidsaksje

6 apr 2023 | Pakketten & Acties

Het is lente en daarom hebben wij in de maand april en mei weer een fantastische programmering klaar staan met o.a. Moai wie dy tiid, Grut Frysk Diktee en de Fietselfstedentocht. Een hele mooie kans om te adverteren rondom deze programmering voor zowel radio, televisie en online, om je zichtbaarheid te vergroten en nieuwe klanten te bereiken.

Televisie: 60 spots van 15 seconden voor € 1.440,-

We zenden je tv-commercial 3 weken lang op 7 dagen per week uit tussen 17:00 en 23:00 uur (of gedurende 2 weken met een hogere uitzendfrequentie per dag).

Radio: 60 spots van 15 seconden voor € 1.665,

We zenden je radiocommercial 3 weken lang 7 dagen per week uit tussen 07:30 en 19:00 uur (of gedurende 2 weken met hogere uitzendfrequentie per dag).

Online campagne op basis van 300.000 gegarandeerde views voor € 750,-

De banners worden evenredig verspreid en vertoond gedurende 3 weken op alle dagen van de week.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en productiekosten. De tarieven zijn tevens gebaseerd op een 15 seconden commercial. Bij afwijkende spotlengte of periode volgt een offerte op maat. De actietarieven zijn geldig tot 10 mei 2023. De campagnes lopen tot uiterlijk 31 mei 2023.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!