Nieuw YouTubekanaal voor Omrop Fryslân

21 feb 2021 | Nieuws & Acties

Omrop Fryslân heeft een nieuw YouTubekanaal gelanceerd: Orgelmuziek uit Fryslân. De stukken van Mozart, Bach, Händel, Vivaldi en meer worden door verschillende organisten gespeeld en zijn via het kanaal te bekijken en beluisteren.

Omrop Fryslân lanceerde het kanaal omdat er massaal naar de kerkdiensten (iedere zondag live op televisie en internet) wordt gekeken. Er komen veel reacties binnen, niet alleen over de diensten zelf, maar ook over de muzikale stukken. “Als er zoveel reacties binnenkomen, dan is het zonde om daar niets mee te doen”, zegt eindredacteur Sybren Terpstra van Omrop Fryslân. Lees hier het hele nieuwsbericht.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!