Oktoberaksje

19 sep 2023 | Pakketten & Acties

De herfst is weer in aantocht, de dagen worden korter en dat betekent dat we meer tijd binnen doorbrengen. Ook in deze periode hebben wij weer een geweldige programmering klaarstaan met o.a. Indoor Friesland, De Oertocht, maar ook het Cambuur Journaal is terug van weggeweest.

Het perfecte moment om te adverteren rondom deze programmering voor zowel radio, televisie of online. Wij hebben alles in huis om jouw boodschap effectief over te brengen en zichtbaar te maken bij ons trouwe publiek.

Televisie: 60 spots van 15 seconden voor €1.620,-

We zenden je tv-commercial 3 weken lang op 7 dagen per week uit tussen 17.00 en 23.00 uur (of gedurende 2 weken met een hogere uitzendfrequentie per dag).

Radio: 60 spots van 15 seconden voor €1.350,-

We zenden je radiocommercial 3 weken lang 7 dagen per week uit tussen 07.30 en 19.00 uur (of gedurende 2 weken met een hogere uitzendfrequentie per dag).

Online campagne op de website en app van Omrop Fryslân op basis van 200.000 gegarandeerde views voor €500,-

De banners worden evenredig verspreid en vertoond gedurende 3 weken op alle dagen van de week.

Exclusief billboard* rond het live verslag en samenvatting op televisie in de avondprogrammering. Ook op de online livestream! Actieprijs €1.500,-

Ook een billboard is mogelijk rond de BetCity Elfstedenrace op woensdag 4 oktober. Als mediapartner van de BetCity Elfstedenrace zendt de Omrop op woensdag 4 oktober de wielerwedstrijd live uit. Deze Friese profklassieker betreft een internationale wedstrijd met de UCI 1.1-status. De start en finish zijn in Leeuwarden en de route over 206 kilometer doet alle Friese Elfsteden aan.

  • Het billboard* met de tekst ‘Dit programma wurdt mei mooglik makke troch’ wordt voorafgaand en na afloop van de uitzending vertoond
  • De compilaties van de wedstrijd worden tussen 17.00 en 23.59 uur uitgezonden rondom Fryslân Hjoed* (onder voorbehoud)
  • Als sponsor deel je het billboard met maximaal twee sponsoren
  • Het tarief voor een exclusief billboard is op aanvraag

* Door middel van logo met naamsvermelding aan te leveren door de adverteerder. Bij voorkeur in bestandstype .ai, eps of .pdf als vectoren.

** Productiekosten van het billboard zijn inbegrepen

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en productiekosten**. Bij afwijkende spotlengte of periode volgt een offerte op maat. De actietarieven zijn geldig t/m 20 oktober 2023. De campagnes lopen tot uiterlijk 1 november 2023.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!