Pak die kans

9 nov 2020 | Nieuws & Acties

Iedere ondernemer zit met dezelfde vraag: hoe krijgen we Friesland weer in beweging Bedrijfstakken die op vrijwillige basis gesloten waren, of het rustig aan deden, willen liever vandaag dan morgen weer starten. Rustig beginnen, of zelfs gaan knallen. Maar hoe pak je dit aan?

Hoe bereik je zoveel mogelijk mensen in een zo kort mogelijke tijd om te vertellen dat je weer/nog in bedrijf bent? Omrop Fryslân heeft op dit moment, mede dankzij de coronacrisis, een ongekend hoog mediabereik. Maak hier gebruik van.

Hoe dan?

Met de ‘pak die kans’ tv-commercial. Dit is een eenvoudige regionale tv-commercial waarin ondernemers in eigen woorden hun doelgroep vertellen dat ze open zijn. Hoe ze de veiligheid van hun klanten waarborgen of wat de openingstijden zijn. De ondernemer, of zijn vertegenwoordiger, vertelt dit zelf in beeld. De beelden worden deels ingevuld met product- en/of locatiebeelden. De spot sluit grafisch af met een logo en aanvullende info.

Exact op die manier filmen wij de spot bij de ondernemer op locatie. Er vindt geen bezoek vooraf plaats, een telefonisch voorgesprek is wel mogelijk. Oplevering van de spot gebeurt online.

Wij nemen alle RIVM voorzorgsmaatregelen:

  • Er komt alleen een ervaren cameraman langs, die ook advies geeft over de juiste tekst- en beeldkeuzes
  • We gebruiken draadloze microfoons en telelenzen om een minimale afstand van anderhalve meter te waarborgen. Op onze microfoons gebruiken we disposable plopkapjes
  • Om het spreken voor de camera makkelijker te maken, gebruiken we eventueel een portable auto-cue. Dit is een systeem waarbij de voor te dragen spreektekst voor de lens geprojecteerd wordt

Bereik de Friezen persoonlijk

Met een eigen 25 seconden tv-promo op Omrop Fryslân bereik je 320.000 Friezen. Spreek ze persoonlijk aan en breng ze in beweging. Via hun hoofd naar het hart, precies de mensen waar je naar op zoek bent.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!