Support Cambuur met een felicitatie!

14 apr 2021 | Nieuws & Acties

We hebben er een extra jaar op moeten wachten, maar het is zover: Cambuur wordt kampioen en promoveert naar de Eredivisie. Zelden was een kampioenschap zo verdiend! We kunnen het elftal helaas niet in het stadion toejuichen, maar om Cambuur tóch te kunnen feliciteren met het kampioenschap, hebben we een aantrekkelijk reclamepakket samengesteld. Zo kan iedereen die Cambuur een warm hart toedraagt dat aan heel Friesland laten weten.

Reserveer nu snel je plaats in de reclameblokken die we in de dagen direct na het kampioenschap van Cambuur op radio en televisie uitzenden. Onder andere rondom de speciale uitzending die Omrop Fryslân rond het kampioenschap maakt.

Actiepakket:

De actie bestaat uit een combinatie van in totaal 72 spots op radio en televisie en drie dagen online bannering via Omrop Fryslân. De spots worden evenredig verdeeld over radio en televisie en uitgezonden op de dagen direct nadat het kampioenschap bekend is. Je bedrijf of organisatie wordt genoemd en vertoond (televisie) in een gezamenlijke commercial* en banner met andere bedrijven en organisaties die Cambuur supporten.

Radio, televisie en online € 595,-* inclusief productiekosten

· 36 spots felicitatie kampioenschap radio

· 36 spots felicitatie kampioenschap televisie

· 3 dagen felicitatie kampioenschap online

Wil je meedoen ? Mail dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdag 21 april om 12.00 uur, je logo naar reklame@omropfryslan.nl.

*door middel van logo met naamsvermelding

* logo aan te leveren door de organisatie. Bij voorkeur in bestandstype .ai, .eps of .pdf als vectoren.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!