Verras je klanten tijdens oud én nieuw

6 dec 2021 | Algemeen, Nieuws & Acties

Op oudejaarsdag is het weer tijd voor tradities. En de Fryske Top 100 is daar inmiddels een van. Al ruim een maand wordt er op radio, televisie en online toegeleefd naar deze feestelijke dag. Zowel door artiesten, programmamakers áls publiek. De stembussen zijn nog even open en de spanning loopt inmiddels behoorlijk op. Het heeft er alle schijn van dat het record aantal stemmen van vorig jaar wordt verbroken. En dat betekent ook goed nieuws voor onze bereikcijfers. Dus ons advies: verras je klanten tijdens oud én nieuw.

Oud en nieuw duurt bij ons twee dagen

Je leest het goed. We hebben het over oud én nieuw. We hebben een mooie actie bedacht, waarmee jij je klanten persoonlijk kunt bedanken voor het afgelopen jaar en alle goeds kunt toewensen voor het nieuwe jaar. Niet alleen tijdens de Fryske Top 100, maar ook op nieuwjaarsdag. Crossmediaal via radio én online. En om je boodschap echt persoonlijk te maken, kun je jouw spot zelf inspreken. Of het een van je collega’s laten doen. Liever niet? Dan zorgen wij voor een professionele voice-over.

Verras je klanten tijdens oud en nieuw

Het Fryske Top 100 actiepakket kent twee varianten. Beide varianten worden tussen 07.00 uur en 18.00 uur uitgezonden op Omrop Fryslân radio en op beide dagen als online banner getoond (circa 80.000 vertoningen) op onze website en onze app.

10 radiospots van 10 seconden en 2 dagen online voor € 495,- inclusief productiekosten, exclusief BTW

10 radiospots van 15 seconden en 2 dagen online voor € 745,- inclusief productiekosten, exclusief BTW

Alles eenvoudig geregeld

Wil jij je klanten ook verrassen tijdens oud en nieuw? Neem dan voor 23 december contact met ons op middels een klik op onderstaande knop. Dan zorgen wij ervoor dat je boodschap tijdens de uitzendingen van de Fryske Top 100 en op nieuwjaarsdag te horen en te zien zijn. En langs deze weg wensen wij jou en je collega’s alvast een heel gelukkig en succesvol 2022 toe!

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!