Nieuw in de ochtend: de business quiz

14 mei 2021 | Algemeen, Nieuws & Acties

Vast onderdeel van het nieuwe ochtendprogramma No derfoar! is een heuse business quiz. En daar kun jij met je bedrijf of organisatie aan meedoen! Is jouw favoriete muziek straks wekenlang elke werkdag op Omrop Fryslân te horen en sta je minimaal vijf dagen in the spotlights met jouw bedrijf?

In the spotlights met jouw bedrijf!

Iedere maandagochtend strijden twee Friese bedrijven of instellingen tegen elkaar in een spannende quiz, met vragen over het nieuws, over Fryslân of over muziek. De winnaar valt niet alleen eeuwige roem ten deel, maar mag ook de rest van de werkweek dagelijks een favoriet nummer kiezen dat in het ochtendprogramma wordt gedraaid. Dus vijf dagen jouw muziek en vijf dagen aandacht voor je bedrijf of instelling! En het leuke is dat het na die week nog niet voorbij is. Althans, als je de maandag daarop als uitdager een ander bedrijf wéér weet te verslaan. Dan sta je nóg vijf dagen in the spotlights met jouw bedrijf!

Durf jij de uitdaging aan?

Als je de uitdaging aandurft en in aanmerking wilt komen voor een bak positieve aandacht, dan kun je jouw bedrijf hieronder alvast aanmelden door te klikken op ‘Ik durf de uitdaging aan!’ Als jij de gelukkige ondernemer bent die de strijd mag aanbinden met een ander bedrijf of organisatie, krijg je vanzelf bericht van het productieteam van het programma en hoor je alles over de details van jouw deelname. Ben je vol vertrouwen over de algemene kennis binnen je bedrijf? Begin dan met je collega’s al met het samenstellen van je favoriete playlist. Én je stemt vanaf 31 mei natuurlijk af op No derfoar! Dan kun je alvast even droog oefenen en ben je optimaal voorbereid als het jouw beurt is. We wensen je nu al heel veel succes en plezier!

Ik durf de uitdaging aan!

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!