Voorjaarsactie bij de Omrop

11 apr 2022 | Algemeen, Nieuws & Acties

Vogels zingen hun hoogste lied, bomen verblijden ons met hun bloesem, de avonden worden langer en iedereen kijkt uit naar een heerlijk voorjaar en een prachtige zomer. Fryslân is ontwaakt uit haar winterslaap, we gaan lekker naar buiten en trekken er weer massaal op uit. We hebben er zin in! Zeker na de afgelopen jaren, die in het teken stonden van coronamaatregelen. Profiteer jij dit voorjaar maximaal van de hernieuwde energie van jouw doelgroepen? We helpen je graag met een aantrekkelijke voorjaarsactie bij de Omrop.

Voorjaarsactie bij de Omrop

Nieuw seizoen, nieuwe kansen. En die benutten we graag. Jij ook. Daar waar de afgelopen jaren veelal in eigen land en eigen omgeving werd gerecreëerd en er veel werd geklust in huizen en tuinen, zijn de grenzen nu weer open en maken consumenten andere afwegingen. Hoe beïnvloed jij die keuzes? Hoe hou je de belangstelling voor recreëren en verblijven in eigen regio vast? Of hoe zorg je ervoor dat vakantiegangers hun reisbenodigdheden en zomerse outfit bij jou komen kopen? We helpen je graag met een crossmediale campagne die jouw doelgroep enthousiasmeert en overtuigd. En dat doen we tegen scherpe tarieven. Want net als voor je klanten, geldt ook voor jou dat je je geld maar een keer kunt uitgeven.

Super scherpe actietarieven

We hebben een aantal pakketten samengesteld die je helpen om je doelgroepen te bereiken. Zowel voor radio, televisie als online. Dat doen we wel vaker, maar deze keer zijn onze tarieven echt super scherp. Zo helpen we elkaar om er een feestelijk voorjaar van te maken! Je kunt kiezen voor een van onze kanalen, maar met deze tarieven is het absoluut het overwegen waard om voor een crossmediale campagne te kiezen. De kracht van reclame zit nog altijd in herhaling en met een crossmediale strategie, al dan niet in combinatie met je eigen communicatiekanalen, zorg je voor een top of mind positie bij jouw doelgroepen.

De actiepakketten

TV-commercial van 15 seconden en 60 uitzendingen. Nu voor € 1.350,- (in plaats van € 1.800,-)

We zenden je commercial 3 weken lang op 5 werkdagen 4 keer per avond uit tussen 17.00 en 24.00 uur

Radiocampagne van 15 seconden en 60 uitzendingen. Nu voor € 1.687,50 (in plaats van € 2.250,-)

We zenden je commercial 3 weken lang, 4 keer per dag uit tussen 07.00 en 19.00 uur

Online banner in alle formaten en 300.000 views. Nu voor € 750,- (in plaats van € 2.250,-)

We vertonen je banner(s) 3 weken lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Alle genoemde tarieven zijn exclusief BTW en productiekosten. De actietarieven zijn geldig tot 10 mei 2022. De campagnes lopen tot uiterlijk 31 mei 2022.

Goed advies en snel geregeld

Onze accountmanagers helpen je graag een effectieve campagne samen te stellen. Ook kunnen ze bemiddelen in de productie van je commercials of je banners. En we kunnen snel. We zijn meestal in staat om je campagne binnen een week op zender of online te hebben. Wil jij profiteren van het voorjaar? Neem dan snel contact op met Omrop Fryslân Reklame.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!