We mogen weer!

25 jan 2022 | Algemeen, Nieuws & Acties

We mogen weer!

Eindelijk is het zover! De verruiming van coronamaatregelen maakt dat, na de winkels, ook o.a. de horeca en de cultuursector weer open mogen. Fryslân komt weer in beweging en daar heeft iedereen reikhalzend naar uitgekeken. Je mag weer klanten en gasten ontvangen, laten zien waar je goed in bent en kunt starten met het goedmaken van je gederfde inkomsten. Maar hoe bereik je nu op korte termijn je publiek en zorg je ervoor dat een ieder weet wat hij of zij van je mag verwachten de komende tijd? We helpen je graag!

Combinatiekorting

Omrop Fryslân heeft speciaal voor deze periode toegankelijke en voordelige campagnepakketten voor zowel radio, televisie áls online samengesteld. Combineer je de verschillende media? Dan krijg je combinatiekorting van 5% op de toch al scherpe tarieven. En adverteer je voor het eerst bij de Omrop? Dan krijg je zelfs een eenmalige starterskorting van 25% op onderstaande pakketten.

De pakketten

TV-commercial van 15 seconden en 50 uitzendingen

We zenden je commercial 2,5 weken lang, 5 werkdagen, 4 keer per avond uit tussen 17.00 en 24.00 uur.

Radiocampagne van 15 seconden en 50 uitzendingen

We zenden je commercial 2,5 weken lang, 5 werkdagen, 4 keer per dag uit tussen 07.00 en 19.00 uur.

Online banner in alle formaten en 300.000 views

We vertonen je banner gedurende 3 weken lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

In een telefoontje geregeld

We helpen je graag om snel en eenvoudig je campagne op zender of online te krijgen. En wil je afwijken van bovenstaande pakketten en een campagne op maat? Ook dat is snel geregeld!

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en eventuele productiekosten en geldig tot 25 februari 2022. De actiecampagnes lopen uiterlijk t/m 1 april 2022.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!