Twee internationale wielerevenementen in Fryslân!

16 feb 2022 | Algemeen, Nieuws & Acties

Dit jaar worden in Friesland twee internationale wielerevenementen georganiseerd: de Bloeizone Fryslân Driedaagse en de Visit Friesland Elfsteden Race. De driedaagse vindt plaats van 3 tot en met 5 maart en de Elfsteden Race op 6 maart.

Het driedaagse evenement is een internationale wedstrijd voor vrouwen. Topteams als Trek-Segafredo en Jumbo-Visma doen mee. “De wedstrijd bestaat uit drie tijdritten” vertelt Thijs Rondhuis van de organisatie. “Op donderdag 3 maart rijden de vrouwen een plaatselijke ronde in Surhuisterveen. Op vrijdag 4 maart wordt een etappe van Eastermar naar Bakkeveen gereden. En tenslotte op zaterdag 5 maart de etappe Drachten-Drachten. We hebben de wereldtop van de vrouwen in het deelnemersveld. En daarmee dus vier dagen topsport in Fryslân.”

De Elfsteden Race is een wedstrijd voor opleidingsteams en UCI Continental-teams. De race wordt de eerste zelfstandige wedstrijd voor de mannen op de internationale kalender in Fryslân sinds 2012. Bij deze wedstrijd fietsen de renners de Elfstedentocht, met start en finish in Leeuwarden.

Exclusief bij de Omrop!

Omrop Fryslân zendt als exclusieve mediapartner beide wielerevenementen live uit! Uiteraard biedt dit weer mooie kansen voor ondernemers. Zo breng je jouw organisatie onder de aandacht bij een groot publiek. Met een exclusief billboard rond het live-verslag en de samenvatting op TV in de avondprogrammering. De uitzendingen, inclusief billboards, zijn ook te zien via onze wereldwijde online stream. Zo krijgt jouw onderneming dus direct internationale allure!

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!