Een campagne tijdens Simmer yn Fryslân boekt succes!

1 mei 2024 | Algemeen, Pakketten & Acties

We gaan weer richting een zomer die bol staat van de sportieve activiteiten tijdens Simmer yn Fryslân. Omrop Fryslân doet verslag van alle zomerse activiteiten in de provincie. De momenten waarop ons publiek ondervindt wat de Friese cultuur zo bijzonder maakt. Voor jou als ondernemer het moment om jouw doelgroep te bereiken met een Simmer pakket dat scoort.

Jouw doelgroep bereiken en hier met het juiste pakket op inhaken? Dit kan:

Enthousiast geworden om deze zomer mee te profiteren met de Simmer yn Fryslân? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen je graag een effectieve campagne samen te stellen. Ook kunnen we bemiddelen in de productie van je commercials of je banners. En het kan snel. We zijn meestal in staat om je campagne binnen een week op zender of online te hebben.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!