Vergroot je imago op TV met Omrop Fryslân

Het vergroten van je imago bij Omrop Fryslân begint hier

Campagnes op televisie bij Omrop Fryslân

Je wilt jouw product of dienst onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep. Commercials op televisie zijn bij uitstek geschikt voor imago- campagnes, acties en productintroducties. Je kunt ze kwijt in meer dan 28 reclameblokken per dag. Door de combinatie van beeld en geluid heeft televisie een hoge indringende waarde.

Dit is wat wij jou bieden:

 • Groot bereik: 117.000 kijkers per week
 • Bekendheid in de provincie
 • Alle kennis en mogelijkheden in eigen huis
 • De beste begeleiding bij de productie van succesvolle commercials
 • Ruime ervaring met uiteenlopende branches en organisaties
 • Een tv-commercial die ook goed inzetbaar is op je eigen website en social media  

Sparren met een specialist?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Hoe werkt TV campagne bij Omrop Fryslân

Dit is wat je moet weten voor je een televisiecampagne start bij Omrop Fryslân

Wat kosten campagnes op TV?

Voor een commercial op televisie betaal je per seconde. De prijs is afhankelijk van de lengte van de commercial, het tijdstip van uitzenden en de totale lengte van de periode waarin de commercial uitgezonden wordt. Je hebt al een televisiepakket vanaf € 2.995,- excl BTW. Hiervoor zenden wij 100 spots van 15 seconden uit. Als je het wilt, regelen we ook de grafische productie van de commercial vanaf een bedrag van € 495,-. Wil je ook een campagne op radio of online, dan bieden we je uiteraard een aantrekkelijk totaalpakket. Ons advies over crossmediaal adverteren krijg je er van ons bij.

De kosten voor het filmen en monteren van een uitgebreide televisiecommercial kunnen nogal uiteenlopen, houd daar rekening mee bij het plannen van je campagne. Wij begeleiden je graag in dat proces en bij de productie van de commercial.

De voordelen van commercials op televisie

 • Televisie is zeer geschikt voor het geven van bijvoorbeeld sfeerimpressies
 • Een goede commercial trekt flink de aandacht
 • De naamsbekendheid in de provincie stijgt
 • Onze trouwe kijkers zorgen voor een hoge contactfrequentie
 • Een televisiecampagne is goed te koppelen aan een online campagne
 • Zo trek je meer bezoekers naar je website

Wat levert een campagne op de televisie je op?

Visuele content wordt sneller opgenomen dan tekst of geluid. Alles wat we kunnen zien, trekt onze aandacht. De aandacht blijft zelfs nog langer hangen als het beeld beweegt. Zoals in een commercial op de televisie.

Traditionele media zijn evenals online media meetbaar. We laten jou die cijfers zien: hoeveel contacten heeft de commercial opgeleverd, hoe vaak zijn die personen bereikt, wie zijn het eigenlijk. Natuurlijk hebben we inzicht in het totale aantal uitgezonden commercials en het totale bereik van de televisiecampagne.

Televisie heeft een hoge indringende waarde

Bij uitstel geschikt voor een imagocampagne

Met televisiereclame trek je de aandacht

De televisiecampagne - Welke stappen zetten we?

Dit zijn in vogelvlucht de stappen die we nemen in het realiseren van jouw televisiecampagne

Stap 1: Mediavoorstel op maat

Televisie is emotie, zeggen wij wel eens bij Omrop Fryslân. Nergens kun je een emotie zo goed overbrengen als met een beeld. Ook de emotie die jíj wilt overbrengen kunnen we verwerken in een commercial. Daarvoor maken we een mediavoorstel op maat.
l

Stap 2: Persoonlijk productieteam

We gaan graag samen met je aan de slag om jouw ultieme creatieve concept uit te werken. We hebben alles in huis of bij partners om de productie te maken. Daarbij gaan we altijd voor kwaliteit. Wanneer iedereen er tevreden over is, kan de commercial binnen een paar dagen live.

Stap 3: De commercial op de televisie

Nu ga je merken hoe groot ons bereik is. Met jouw commercial bij ons op tv bereik je precies dat wat je in de basis nodig hebt: aandacht. Met het uitzendschema dat we je geven, heb je inzage in het aantal keren dat de commercial voorbijkomt. Geniet ervan!

Stap 4: Bijsturen en evaluatie

We monitoren continu het verloop van de campagne. We houden je daarvan op de hoogte. We schakelen bij wanneer het nodig is, nog tijdens de campagne. Het succes van de campagne hangt ook af van jouw tevredenheid. Ook daarover houden we nauw contact.

Meer weten over onze TV campagnes?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald jou graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie.

Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.