Maak kennis met ons team

Waarmee kunnen we je van dienst zijn?

Samen zorgen we voor zichtbaarheid

Onze accountmanagers Ronald en Silke, onze commercieel medewerker binnendienst Ferdinanda en onze backofficemedewerkers Uilkje en Roelie zijn altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geven we jou graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

neem contact op

Silke Sikkema

Accountmanager
06-53994150
Neem contact op

neem contact op

Ferdinanda Braaksma

Commercieel medewerker
058-2997878
Neem contact op

neem contact op

Uilkje Dijkstra

Planning & traffic
058-2997878
Neem contact op

neem contact op

Roelie Veldman

Planning & traffic
058-2997878
Neem contact op

neem contact op

Succesverhalen van onze adverteerders

”Het feit dat je zichtbaar bent met je bedrijf Makelaardij Friesland op Omrop Fryslân, is iets waar wij goed op terugkijken. Het voelt vertrouwd om ons merk op jullie omroep terug te zien. We hebben ook erg veel leuke reacties van klanten en bekenden mogen ontvangen. We zullen daarom ook zonder twijfel in de toekomst weer adverteren bij Omrop Fryslân.”
Tycho Reimers

Makelaardij Friesland

“Omrop Fryslân is een uitstekend kanaal om naast werving, ook de naamsbekendheid in de regio te vergroten. Veel meer mensen weten wie we zijn en weten ons te vinden. Als we terugkijken naar de investering en wat het ons heeft opgeleverd, is het zeker interessant om nogmaals te adverteren via Omrop Fryslân.”
Martine Rietveld

Royal Smilde

Alle kennis en mogelijkheden in eigen huis

Omrop Fryslân biedt een totaalpakket voor jouw reclamecampagne. Van vraag naar idee, van plan tot uitvoering, en van resultaat tot evaluatie: we hebben alle mogelijkheden in huis. Hoewel geen campagne hetzelfde is, hebben we veel kennis en ervaring dat we ook voor jou kunnen putten uit een schat aan succesverhalen. Er zijn drie belangrijke stappen in onze aanpak:

De juiste doelgroep

Jij kent je doelgroep als geen ander. Maar wat kun je nog meer van ze te weten komen? Samen met jou kijken we naar wie je doelgroep echt is. Hoe omschrijf je ze en hoe spreek je ze aan in je campagne?
l

Gerichte campagne

Bij Omrop Fryslân kunnen we jouw doelgroep precies daar bereiken waar dat er toe doet en waar jij dat wilt, rond een specifiek programma, onderwerp of tijdstip. Jij kunt rekenen op een strategisch en transparant advies.
z

De beste productie

Tijd om je campagne concreet te maken. Beeld, tekst, lengte, geluid en kleur stemmen we op elkaar af om een unieke productie neer te zetten. Het resultaat: een commercial of spot die opvalt, die bijblijft en die oproept tot actie.