Succesvolle online campagnes bij Omrop Fryslân

Een succesvolle online campagne bij Omrop Fryslân begint hier

Online campagnes bij Omrop Fryslân

Eigenlijk is een online campagne niet te vergelijken met een radio- of televisiecampagne. Natuurlijk gaan de traditionele media ook met hun tijd mee en is alles meetbaar, maar de online wereld is er een van onbegrensde mogelijkheden. Zowel in ons persoonlijke leven als op zakelijk gebied.

Dit is waarom je bij ons een online campagne wilt:

  • We hebben een groot bereik: maandelijks ruim 4.000.000 bezoeken
  • Online banner- en videocampagnes kunnen radio en televisie ondersteunen
  • Adverteren kan exact daar waar jouw doelgroep zich bevindt
  • Je genereert zichtbaarheid op de beste plek met een directe link naar jouw webpagina
  • Online is onmisbaar in een goede marketingcampagne
  • Omrop Fryslân is een cookieloos, betrouwbaar, privacy vriendelijk platform

Sparren met een specialist?

Silke Sikkema

Accountmanager
06-53994150
Neem contact op

Hoe werkt een online campagne bij Omrop Fryslân

Dit is wat je moet weten voor je een online campagne start bij Omrop Fryslân

Wat kost een online campagne?

We snappen dat dit een belangrijke vraag is. Het antwoord is niet kant-en-klaar te geven. Om een goed voorstel te kunnen maken zijn een aantal zaken van belang. Jouw budget is uiteraard belangrijk daarin. We maken graag een passend voorstel voor je. Je hebt al een bannercampagne voor € 900,- excl. BTW. Hiervoor krijg je 300.000 impressies. We bieden ook de mogelijkheid om een korte videoadvertentie (pre-roll of outstream) uit te zenden voor de videoberichten die op het online platform staan.

Zo’n voorstel maken we passend, omdat online campagnes nauwkeurig te plannen zijn. Dat doen we per 1.000 vertoningen. Het aantal vertoningen dat je inkoopt kun je verspreiden over een periode die jij wilt. Samen met jou bepalen we wat werkt en wat niet.

Hoe zorg ik dat ik opval?

Goeie vraag. Want in een wereld waarin alles zich online lijkt af te spelen kan het best lastig zijn om op te vallen. Net die ene juiste snaar te raken. Direct jouw potentiële klant te bereiken. Uiteraard hebben wij daar middelen voor; namelijk 5 tips hoe je dit het beste kunt doen.

We zoeken bijvoorbeeld met je naar een goed umfeld. Wat dat inhoudt lees je hier. Daarnaast zijn er heel veel verschillende manieren om de aandacht te pakken en vast te houden. Samen met jou zorgen wij hiervoor.

Wat levert online adverteren op?

Je online resultaten merk je direct dankzij onze online kanalen. Via onze website en app wordt je campagne veel, vaak en gericht onder de aandacht gebracht. Online campagnes bij Omrop Fryslân kunnen we op verschillende manieren inrichten middels targeting. We vertellen je er graag over.

Steeds opnieuw blijkt dat wanneer er iets gebeurt dat mensen raakt, onze website en app dé nieuwsbronnen in Fryslân zijn. Jouw online campagne ligt bij ons binnen handbereik. Dat weten we en dat meten we. Die resultaten delen we met je!

Houd de boodschap eenvoudig en helder

Wees kort

Maak gebruik van de kracht van herhaling

Een online campagne - Welke stappen zetten we?

Ons salesteam neemt je mee in de wereld van online campagnes en de onbegrensde mogelijkheden daarin. Al ver voor de offerte en tot lang na de factuur praten we je bij over de stand van zaken. Dit zijn in vogelvlucht de stappen die we nemen.

Stap 1: Mediavoorstel op maat

We laten je de mogelijkheden van online campagnes zien. Het mediavoorstel dat we maken stemmen we af op de door jou aangegeven doelen. Jij bepaalt wanneer je campagne succesvol is. Wij gaan voor jou aan het werk.
l

Stap 2: Productie banners of video

Jouw online campagne kun je bij ons laten produceren. We hebben alles in huis voor het beste creatieve concept en de uitvoering daarvan. Een online campagne kan razendsnel de lucht in, het effect merk je ongeveer net zo snel.

Stap 3: De campagne online

De campagne verschijnt online op onze website en in onze app. De pre-roll, outstream video en banners worden evenredig vertoond en zijn zichtbaar op diverse momenten. Jij meet jouw resultaten, wij de onze. Samen gaan we voor een hoog bereik!

Stap 4: Bijsturen en evaluatie

We monitoren jouw campagne continu en schakelen meteen wanneer dat nodig is. Dat overleggen en beslissen we samen met jou. Tijdens de evaluatie kom je dan ook niet voor verrassingen te staan. We zijn vooral benieuwd hoe jij het hebt beleefd!

Meer weten over onze online campagnes?

Silke Sikkema

Accountmanager
06-53994150
Neem contact op

Dit is Silke. Net als haar collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is ze altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Silke jou graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie.

Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.