Bovenregionaal adverteren

20 nov 2023 | Pakketten & Acties

Samen met RTV Drenthe en RTV Noord bundelen wij als Omrop Fryslân onze krachten. Als adverteerder geeft dit jou de mogelijkheid om in de noordelijke provincies een nog groter publiek te bereiken. We bieden gezamenlijk onze adverteermogelijkheden aan om reclamecampagnes op radio, televisie en onze online kanalen slim te combineren. Via één omroep is alles te boeken en daarmee profiteer jij van onze bovenregionale (BOREG) samenwerking.

De regionale nieuwssites en de bijbehorende mobiele apps zijn goed voor 21 miljoen bezoeken per maand. Daarnaast bereiken wij maandelijks via onze drie radiostations en drie televisiekanalen samen 285.000 unieke luisteraars en ruim 425.000 unieke kijkers.

Wat zijn de voordelen van een bovenregionale campagne?

  • We hebben gezamenlijk een groot bereik
  • Het draagt bij aan het vergroten van jouw naamsbekendheid en koopintentie
  • Je kunt je op meerdere specifieke regio’s tegelijkertijd richten
  • Online kunnen we voor jouw banner- en/of videocampagne targeting toepassen
  • Onze kwalitatieve programmering in de regio straalt af op jouw merk
  • Je profiteert van ruime kennis en regionale ervaring in het noorden
  • Via één omroep is alles te boeken

Bovenregionaal adverteren: hoe pak je het aan?
Als adverteerder kun je via één sleutelomroep jouw campagne vastleggen voor alle drie of twee omroepen tegelijk. Op deze manier bereikt jouw boodschap iedereen in Fryslân, Groningen en/of Drenthe.

Heb je nog geen tv- of radiocommercial?
We hebben een professioneel netwerk van productiebedrijven, die in korte tijd een commercial voor je kunnen maken. Van strategie tot uitvoering, we inventariseren je behoefte en koppelen je daarna aan de juiste producent. Dit geldt ook voor de opmaak van online reclame-uitingen. Je hebt al een bannerset vanaf € 125,- , een radiocommercial vanaf €300,- en een grafische semi bewegende tv-commercial (op basis van bestaand beeldmateriaal) vanaf € 695,-.

Start jouw BOREG-campagne bij Omrop Fryslân
Interesse in een campagne of een vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te verkennen? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel 058 – 299 78 78.

Bekijk hier ook Deregiowerkt, vacaturenieuws uit de regio – een gezamenlijk initiatief van RTV Noord, RTV Drenthe en Omrop Fryslân

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!