Foarjiersfoardiel

2 apr 2024 | Pakketten & Acties

Het is weer die heerlijke tijd van het jaar: de lente! En om dit seizoen te vieren, hebben we in het voorjaar weer een fantastische programmering klaarstaan. Denk aan het boeiende Grut Frysk Diktee, de uitdagende Slachtemarathon en natuurlijk de legendarische Fietselfstedentocht. Grijp je kans om nieuwe klanten te bereiken door te adverteren tijdens deze kijkcijfertrekkers en vergroot zo je zichtbaarheid.

Interesse in een campagne of een vrijblijvende afspraak maken?

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en productiekosten. De tarieven zijn tevens gebaseerd op een 15 seconden commercial. Bij afwijkende spotlengte of periode volgt een offerte op maat. De actietarieven zijn geldig tot 15 mei 2024. De campagnes dienen voor 31 mei 2024 uitgezonden te worden.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!