Wervingscampagne voor nieuwe medewerkers

15 sep 2021 | Algemeen, Nieuws & Acties

Krapte op de arbeidsmarkt treft steeds meer beroepsgroepen. Heeft jouw bedrijf ook moeite met het vinden van goed personeel of gekwalificeerde werknemers? Voer dan een wervingscampagne via Omrop Fryslân!

Personeel werven en behouden is tot een kunstvorm verheven. Het werven van personeel vraagt in deze tijd om een doordacht plan van aanpak. De traditionele manier van personeelswerving met de inzet van online vacaturebanken en advertenties, is niet meer voldoende in deze tijd. De arbeidsmarkt wordt steeds krapper en voor werknemers wordt het aanbod groter. Kandidaten gaan steeds gerichter op zoek naar informatie en kiezen voor de béste vacature. Het is daarom nog belangrijker geworden om als bedrijf nieuwe talenten aan je te binden. Als bedrijf dien jij je op je best te presenteren en kandidaten te laten zien waarom zij juist bij jou moeten komen werken.

Door jezelf te onderscheiden, je van je meest originele kant te laten zien of op een ongebruikelijke manier je vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen, open je deuren die anders gesloten zouden blijven. Je maakt potentiële kandidaten nieuwsgierig, ook al zitten ze goed op hun plek bij hun huidige werkgever. Omrop Fryslân Reklame heeft een uitgebreid netwerk en alle kennis om samen met jou een opvallende campagne te produceren.

Om jouw organisatie sterker te maken voor de toekomst, is een crossmediale wervingscampagne van cruciaal belang. De kanalen van Omrop Fryslân zijn hiervoor bij uitstek geschikt!. Maar hoe werkt het precies en waar moet je op letten? Daarover gaan we graag met je in gesprek!

Waarom een wervingscampagne bij Omrop Fryslân?

  • Je organisatie op een unieke en opvallende manier onder de aandacht van potentiële werknemers
  • Een personeelscampagne is er voor elk budget
  • Groot bereik: 105.000 luisteraars per week, 4.900.000 websitebezoeken per maand
  • Ruime ervaring met uiteenlopende branches en organisaties
  • Alle kennis en mogelijkheden in eigen huis
  • Een uitgebreid netwerk van producenten voor maatwerkcampagnes

Interesse in een personeelswervingscampagne via Omrop Fryslân? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel 058-2997878.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!