Hjerstaksje

12 sep 2024 | Pakketten & Acties

De herfst komt eraan! Het seizoen van knusse truien, warme drankes en lekker wegkruipen onder een dekentje op de bank. Ook in deze tijd van het jaar hebben wij een geweldig programma-aanbod voor je klaarstaan, met andere Op & Ut op TV, BetCity Elfstedenrace, Indoor Fryslân, de Sportcast en Emigrearje nei Fryslân.

Dit is dé kans om te adverteren rondom deze populaire programma’s, of het nu via radio, televisie of online is. Wij hebben alles in huis om jouw boodschap effectief over te brengen en zichtbaar te maken bij ons trouwe publiek. Dus, laat de herfst maar komen. Tijd om te genieten van alles wat dit prachtige seizoen te bieden heeft.

Interesse in een campagne of een vrijblijvende afspraak maken?

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW en productiekosten. De tarieven zijn tevens gebaseerd op een 15 seconden commercial. Bij afwijkende spotlengte of periode volgt een offerte op maat. De actietarieven zijn geldig t/m 18 oktober 2024. De campagnes lopen tot uiterlijk 1 november 2024.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!