Familiebedrijf IJtsma

IJtsma heeft alles op het gebied van Wonen, Slapen en Keukens. Daarnaast is het een echt familiebedrijf en het kenmerkt ze dat ze niet stil kunnen zitten. Al jaren adverteren ze met succes op Omrop Fryslân televisie. Tijdens de coronaperiode is de showroom in Opende uitgebreid en zo kwam het doel naar voren om nog meer naamsbekendheid te creëren in het noorden van Nederland. Heine van der Meer van IJtsma doet zijn verhaal over het adverteren bij Omrop Fryslân.

Waarom gekozen voor Omrop Fryslân?

“Ik heb er destijds zelf voor gekozen om Omrop Fryslân in te schakelen en via dit medium te adverteren voor ons bedrijf. Door de uitbreiding hebben wij de focus gelegd om de naamsbekendheid van IJtsma te vergroten. Omrop Fryslân is voor ons de juiste partij omdat het de mix heeft van ouderen en jongvolwassenen.”

“Omrop Fryslân heeft de mix van ouderen en jongvolwassenen.”

Heine van der Meer

Wat heeft het opgeleverd?

“We hebben recentelijk twee nieuwe televisiecommercials geproduceerd met als doel ons ruime aanbod van wonen, slapen en keukens te laten zien en daarmee onze naamsbekendheid verder te vergroten. We hebben één algemene commercial opgenomen en één die kan worden ingezet wanneer we acties of “sale” hebben. We willen deze commercials graag onder de aandacht brengen bij onze doelgroep in Fryslân. We kunnen absoluut merken dat het adverteren op Omrop Fryslân televisie (en inmiddels ook bij TV Noord), ons meer bekendheid heeft gebracht in het noorden.”

“Het adverteren op Omrop Fryslân televisie (en inmiddels ook bij TV Noord), heeft ons meer bekendheid gebracht in het noorden.”

Heine van der Meer

“De beelden zijn tevens gemaakt in onze showroom en ons personeel figureert ook bewust in de televisiecommercials. Mede hierdoor herkennen klanten ons snel als ze een bezoek aan ons brengen.”

Hoe kijken jullie terug op de samenwerking?

“Het contact met de reclame afdeling van Omrop Fryslân is goed, er wordt proactief geïnformeerd en ze zijn betrokken bij ons bedrijf en onze marketingactiviteiten. Wij kijken dan ook positief terug op de samenwerking en wat ons betreft blijven wij gebruik maken van de inzet van Omrop Fryslân als advertentiemedium.”

“We blijven gebruik maken van de inzet van Omrop Fryslân als advertentiemedium.”

Heine van der Meer

Televisiecommercial algemeen IJtsma

Televisiecommercial acties IJtsma

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.