Greidanus Winsum over het jarenlang succesvol adverteren

Greidanus Winsum is al meer dan 35 jaar het vertrouwde adres voor producten en diensten van betrouwbare kwaliteit. Gerard Greidanus is de tweede generatie die het stokje van zijn oom en vader heeft overgenomen, die overigens nog wel steeds actief zijn binnen het bedrijf. Gerard Greidanus doet zijn verhaal over het jarenlange succes van adverteren bij Omrop Fryslân.

Adverteren bij Omrop Fryslân, waarom?

“Dit was eigenlijk destijds een heel spontaan idee. Mijn vader is vrijwilliger bij Radio Eenhoorn, hier hebben wij de welbekende automower reclame bedacht en gemaakt. We wilden dit graag groter oppakken en doorzetten in Fryslân en hebben daarom besloten om Omrop Fryslân te benaderen voor onze reclamespot in de reclameblokken.”

“We merken dat tegenwoordig iedereen het erg druk heeft. Zowel met het werk, maar ook een druk privéleven draagt daaraan bij. Het doel van onze producten en diensten, en dan met name de automower, is om een groot deel van het werk uit handen te nemen bij onze klant en het op die manier makkelijk te maken.”

Wat heeft het adverteren jullie gebracht?

“Wij adverteren al jarenlang met succes bij Omrop Fryslân op de radio en momenteel adverteren we ook al een aantal weken met een banner op de website. We merken dat we veel meer naamsbekendheid door heel Fryslân hebben gecreëerd en dat veel meer mensen ons echt kunnen vinden.”

“We merken dat we veel meer naamsbekendheid door heel Fryslân hebben gecreëerd”

Gerard Greidanus

Waar kijken jullie positief op terug?

“Ik heb altijd erg prettig contact met Ronald, dit is voor mij een grote meerwaarde. Omrop Fryslân is een grote organisatie, maar de accountmanager staat dichtbij de klant en dit is erg fijn. Wanneer ik een idee heb kan ik hiermee bij Ronald terecht en in overleg vertalen we dat naar een goed eindproduct. De online campagne met de reclamebanner is daar een mooi voorbeeld van. Kortom we zijn erg tevreden en blijven in de toekomst absoluut adverteren bij Omrop Fryslân.”

“De accountmanager staat dichtbij de klant”

Gerard Greidanus

Radiospot Greidanus Winsum

Greidanus Winsum

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.