HairReset Jantien

Hairreset Jantien in Harkema is gespecialiseerd in haarwerken en de behandeling van hoofdhuidproblemen. Een serieuze zaak. En dat is terug te zien in de spotjes op Omrop Fryslân. Sober, to the point. Geen overdaad. Adverteren bij Omrop Fryslân is een bewuste keuze voor Jantien. ‘We doen bewust tv en geen radio. Zien is heel belangrijk met plaatjes van de haarstukken. Ik merk het effect van de spotjes, het bereik is groot, veel groter dan bij de kranten en onze klantenkring wordt steeds breder. Ik ben er erg tevreden over.’ Jantien Stienstra-Kok zit al 40 jaar in het vak. HairReset Jantien richt zich vooral op haarwerken en hoofdhuid problemen. Serieus, kwaliteit en aandacht daar draait het om.

HairReset Jantien

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Jolanda van der Werf

Salesmanager
06-52103208
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Jolanda. Net als haar collega accountmanagers en onze backofficemedewerkers, is zij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Jolanda je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.