Het succes van Bedderie de Boer

Dè slaapspecialist van Noord-Nederland

Je hebt in Friesland twee soorten Friezen: de import Fries die het Fries heeft moeten leren en de geboren Fries. Allemaal zingen ze de slogan luidkeels mee. Goed guod en net djoer, het zegt ook iets over onszelf. Zoals mensen bij ons in de winkel komen voor een scherpe prijs op ons producten, zo houden wij daar ook van. Omrop Fryslân is altijd scherp in die prijs. Adverteren doen we ook wel eens bij andere media, maar minder structureel. En die slogan, die moet je gewoon horen, en dan zijn we bij Omrop Fryslân toch echt op de beste plek.

Bedderie de Boer is dè slaapspecialist van Noord-Nederland. Dit familiebedrijf in Heerenveen bestaat al sinds 1960. De slaapadviseurs van Bedderie de Boer zijn specialisten op het gebied van slaapsystemen en slaapcomfort. En als de wekker gaat? Staat natuurlijk Omrop Fryslân Radio aan.

Je reclameboodschap slim inzetten, dat is wat Bedderie de Boer doet. Belt een dorpsfeest voor sponsoring? Geen probleem, maar dan wel ieder half uur de boodschap laten horen. Het gevolg: iedereen heeft een fantastisch feest en roept tot diep in de nacht ‘Bedderie de Boer, goed guod en net djoer’.

Bedderie de Boer

Jousterweg 34
8447 RH Heerenveen
0513 648 333

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.