Het succes van Regiobank

“Onze radioreclame in het Fries op Omrop Fryslân zorgde ervoor dat Regiobank in Fryslân veel meer naamsbekendheid kreeg dan in de rest van Nederland. Dat is de reden geweest voor Regiobank om ook in de andere provincies op de regionale zenders in de eigen streektaal reclame te maken. Zo zie je hoe een marketingtechnische goede zet van een zelfstandige Friese onderneming reflecteert op de rest van Nederland. Van het Achterhoeks tot het Limburgs werden er door Regiobank reclames in de eigen streektaal uitgezonden. Televisiereclame was al net zo succesvol voor ons. Je merkt gewoon dat het gezien wordt. Mensen herkennen je en reageren erop. Het heeft voor ons als Regiobank groei opgeleverd. Mensen die niet tevreden waren over hun bank kwamen bij ons omdat ze van ons gehoord en gezien hadden bij Omrop Fryslân.”

RegioBank

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als haar collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.