Hotel Eetcafé Duhoux, een oude bekende

Hotel Eetcafé Duhoux, voor velen een ‘oude bekende’. Het wordt nog steeds herinnert als een gezellige plek waar men naartoe ging om een avond te dansen. Een aantal decennia later, is het uitgegroeid tot een bekend eetcafé en hotel. Jean-Louis Duhoux is de huidige eigenaar en inmiddels de vijfde generatie.

Waarom heb je Omrop Fryslân ingeschakeld?

“Ik heb al een ruime tijd de leiding over Duhoux, maar sinds een jaar heb ik het volledig overgenomen en ben ik officieel eigenaar geworden. Het viel mij op dat de naam Duhoux in Fryslân een begrip is, met name onder de oudere generatie. Vroeger waren mijn pake en beppe de eigenaar van Duhoux, het was destijds een dorpskroeg met live muziek. Het bedrijf is door de jaren heen gigantisch veranderd, het is niet meer het danscafé van vroeger. Mijn wens was dan ook om de naam Duhoux meer onder de aandacht te brengen bij de ook wat jongere generatie. Dit heb ik aangepakt door te adverteren bij Omrop Fryslân”.

“Mijn wens was dan ook om de naam Duhoux meer onder de aandacht te brengen bij de ook wat jongere generatie”

Jean-Louis Duhoux

“Wij willen de jongere generatie ook meer dan welkom heten in het gezellige eetcafé waar vroeger hun grootouders heen gingen. Om een nieuw imago in de provincie te creëren, hebben we de Friezen met een radio- en tv-commercial laten kennismaken met Hotel Eetcafé Duhoux van vandaag de dag.”

Wat hebben de campagnes je opgeleverd?

“In de commercials die we hebben geproduceerd ben ik zelf te zien en tevens spreek ik ook de voice-over in. Ik merk dat dit wordt opgemerkt door de reacties die ik hierop krijg. Wanneer ik over het terras loop word ik ook weleens aangesproken, ze zijn dan toch nieuwsgierig”.

“Wanneer ik over het terras loop word ik weleens aangesproken, ze zijn dan toch nieuwsgierig”

Jean-Louis Duhoux

“We hebben afgelopen jaren meerdere campagnes op radio en televisie geboekt en onze vaste groep gasten is groter geworden. Ook de jongere generatie weet ons inmiddels beter te vinden.”

Hoe kijk je terug op de samenwerking met ons?

“Op een hele positieve samenwerking! Wij zijn super tevreden over het goede contact en we voelen ons begrepen. Alles is mogelijk en datgene wordt uitgewerkt zoals wij het geschetst hebben. Je herkent hierin echt de Friese nuchterheid en dat maakt de samenwerking prettig.”

“Sinds we actief adverteren, hebben we het in de zaak ook veel drukker gekregen ”

Jean-Louis Duhoux

“Omrop Fryslân heeft ons goed geholpen om een ander beeld van Duhoux neer te zetten. Sinds we actief adverteren, hebben we het in de zaak ook veel drukker gekregen. Kortom, we zijn zeer tevreden en ons doel is hiermee bereikt. Wij blijven in de toekomst ook zeker adverteren bij de Omrop en voornamelijk in het hoofdseizoen, daar liggen voor ons veel kansen.”

Televisiecommercial Hotel Eetcafé Duhoux

Hotel Eetcafé Duhoux

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Silke Sikkema

Accountmanager
06-53994150
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Silke. Net als haar collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is ze altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Silke je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.