Jansma Burdaard

De commercials van Jansma Burdaard en Rients Gratema mogen gerust legendarisch genoemd worden. Weet u nog wel? Gratema die naar Ameland gaat en zijn buurman uitlacht die druk is met het schilderen van zijn kozijnen. De commercial trok grote aandacht in de jaren negentig op de radio en werd later een begrip op televisie. ‘De groei van het bedrijf is daar mede aan te danken’, weet oprichter en eigenaar Symen Jansma. Al bij het eerste spotje was er een man die ons opbelde en zei dat hij naar Ameland wilde. Wij hadden niet eens in de gaten wat hij bedoelde. Mijn vrouw zei nog, wij zijn geen reisburo.’Jansma is ervan overtuigd dat hij niet zonder reclame op radio en televisie kan. ‘Ik durf het niet aan. Het maakt je sterker. Bedrijven met een bekende naam pakken de draad na een slechte tijd makkelijker weer op. En dat het ons nu in deze crisistijd nog goed gaat heeft er zeker mee te maken. Ik maak geen reclame omdat ik het geld graag wil uitgeven. Het levert echt wat op.’ Jansma Burdaard begon in de jaren tachtig met de levering van kunststof kozijnen. Vanaf 1994 maakt het bedrijf de kozijnen zelf. Jansma levert daarnaast deuren, schuifpuien, serres, dakgoten en gevelbekleding.

Jansma Burdaard

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanagers en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.