Jansma Burdaard

De commercials van Jansma Burdaard en Rients Gratama mogen gerust legendarisch worden genoemd. De spotjes trokken grote aandacht in de jaren negentig en van 2000 tot 2010 op de radio en werden later een begrip op televisie, onder andere bij Omrop Fryslan. ‘De groei van het bedrijf is mede daaraan te danken’, weet eigenaar Minne Jansma.

We leven nu in een tijd dat het in veel branches lastig is om personeel te werven, ook in de bouwsector. ‘Dat heeft ons er min of meer toe gedwongen om creatief te kijken naar verschillende manieren om onze vacatures bij een breed publiek onder de aandacht te brengen’ aldus Jansma.

Naast onze traditionele manier van adverteren via social media en advertenties in (lokale) kranten, kwamen we mede door onze fijne ervaringen uit het verleden, weer in gesprek met Omrop Fryslân Reklame. Na gedegen advies om een cross-mediale campagne uit te rollen via radio, tv en online, heeft het gelijk zijn vruchten afgeworpen. ‘Mede hierdoor hebben wij recent meerdere goede vakmensen kunnen werven, waardoor ons bedrijf de komende jaren verder door kan groeien.’

Jansma Burdaard is er, na wederom een succesvolle campagne via de kanalen van de Omrop, van overtuigd geraakt dat het niet meer zonder reclame op radio en televisie kan. ‘Het maakt je sterker. Onze naamsbekendheid is door de personeelswervingscampagne verder gegroeid.’

Jansma Burdaard

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.