Juwelier Kramer, Auke Kramer

Over adverteren bij Omrop Fryslân

“We waren niet eens direct van plan om te adverteren in de crisistijd. De stad ingaan wordt afgeraden binnen de maatregelen en het aantal mensen dat je als winkelier binnen mag laten is beperkt. Toch zagen we de crisis ook als een kans om de aandacht ergens op te vestigen. Adverteren bij Omrop Fryslân doen we dan ook voor de verbreding van onze bekendheid in de provincie.”

Juwelier Kramer doet dat al langer. “Vorig jaar rond kerst hebben we onze eerste campagne ingezet, in mei dit jaar de tweede. Nu gaan we onze derde campagne inzetten en breiden we uit van radio naar televisiespots. Het hele idee daarvoor en zelfs de stem hebben we zelf aangeleverd. Omrop Fryslân zorgt vervolgens voor de productie en planning.”

Van idee tot on-air kan al binnen een week geregeld zijn. Kramer: “Het contact met de Omrop is laagdrempelig en snel. Accountmanager Ronald en ik voelen en vullen elkaar goed aan, dat werkt prettig. Ik zou adverteren bij Omrop Fryslân aanraden bij ondernemers die breder willen opereren dan hun eigen lokale kring.”

Juwelier Kramer

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.