Koninklijke Damstra Installatiegroep: “Ons kent ons”

Koninklijke Damstra Installatiegroep is een toonaangevende specialist op het gebied van installatietechniek. Wat dit bedrijf echt onderscheid, is hun identiteit als hecht familiebedrijf. Met een sterke onderlinge betrokkenheid, een robuuste teamgeest en persoonlijke relaties, zowel onder medewerkers als met klanten, is Damstra een organisatie waar het “ons kent ons” gevoel diep geworteld is.

Naast de rol als interne onderhoudspartner bij Omrop Fryslân, maakt Damstra ook al jaren gebruik van onze adverteermogelijkheden.  We spraken Symen, algemeen directeur bij Damstra, over zijn ervaringen met het adverteren bij Omrop Fryslân.

Frysk bedriuw

“Ons doel is om de zichtbaarheid van Damstra te vergroten en ons bedrijf nog steviger op de kaart te zetten in de regio. Als een echt Fries bedrijf willen we zichtbaar zijn in de regio. Onze samenwerking begon als onderhoudspartner van Omrop Fryslân, en al snel realiseerden we ons hoe belangrijk het is om in Fryslân te adverteren. Sinds 2019 adverteren we daarom dan ook bij de Friese omroep.”

“In het begin lag de focus vooral op het vergroten van de zichtbaarheid, zodat mensen bij het horen van ‘Damstra’ direct wisten wie we zijn. Recent zijn we ook gestart met een personeelswervingscampagne via Omrop Fryslân, om nieuw talent en collega’s aan te trekken.”

Al snel realiseerden we ons hoe belangrijk het is om in Fryslân te adverteren.

Symen

Persoanlik

“Wij hebben zelf onze commercial voor de personeelswervingscampagne ingesproken, en je merkt dat mensen dat gaan herkennen. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijkheid, en dat wilden we ook in onze commercials laten zien. Het persoonlijke aspect valt op.”

“Daarnaast  hebben we er ook voor gekozen om rondom de Friese evenementen te adverteren en sponsoren. Zo waren we onlangs nog zichtbaar tijdens de Fietselfstedentocht en de Slachte.  Zichtbaarheid bij zulke grote evenementen in Fryslân werkt. Mensen herkennen ons en spreken ons aan omdat ze onze commercial op de radio hebben gehoord.”

We hebben zelf de campagne ingesproken, je merkt dat mensen dat gaan herkennen.

Symen

Werhelje is de krêft

“Naamsbekendheid en het werven van personeel blijven twee belangrijke focuspunten voor ons. Sinds 17 juni is er ook een nieuwe commercial ‘Damstra Duurzaam’ op de radio te horen, waarin we de nadruk leggen op duurzaamheid, een thema dat voor ons steeds belangrijker wordt.

Het is prettig dat Silke als accountmanager goed meedenkt over het opzetten van een campagne. We wilden het persoonlijke aspect in de campagne benadrukken, wat goed is gelukt door de voice-overs zelf in te spreken. Zo hebben we het ‘ons kent ons’ effect bereikt. Ik geloof sterk in de kracht van herhaling voor een succesvolle campagne, en daarom zullen we zeker actief blijven adverteren bij Omrop Fryslân.”

Zo hebben we het ‘ons kent ons’ effect bereikt.

Symen

Personeelswervingcampagne Damstra

Damstra Duurzaam

Koninklijke Damstra Installatiegroep

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Silke Sikkema

Accountmanager
06-53994150
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Silke. Net als haar collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is zij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Silke je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.