Kunstgebit aan Huis: “Nieuwe klanten en naamsbekendheid”

Kunstgebit aan Huis, een begrip in Fryslân. Kunstgebit aan Huis laat niet-mobiele ouderen in Fryslân weer zorgeloos lachen, eten en spreken. Door hun Friestalige campagne op de radio bij Omrop Fryslân hebben ze veel nieuwe klanten weten te bereiken.

Jellie van Kunstgebit aan Huis deelt haar ervaring met het adverteren via een Friestalige radiocampagne bij Omrop Fryslân.

Alderein yn Fryslân

“In Fryslân zijn er tal van senioren die dagelijks gehinderd worden door problemen met hun kunstgebit. Deze ouderen zijn vaak beperkt in mobiliteit, wat het voor hen een uitdaging maakt om naar de tandartspraktijk te gaan voor het oplossen van deze kwesties. Kunstgebit aan Huis biedt hiervoor een ideale oplossing: wij brengen onze mobiele praktijk rechtstreeks naar de mensen toe, zodat zij comfortabel thuis geholpen kunnen worden bij het verhelpen van hun kunstgebitproblemen”.

“Ons doel is om de naamsbekendheid van Kunstgebit aan Huis te vergroten, zodat we een nog breder publiek kunnen helpen met hun kunstgebitproblemen. Aangezien onze doelgroep hoofdzakelijk bestaat uit ouderen in Fryslân, leek reclame maken op de radio bij  Omrop Fryslân de perfecte keuze.”

Ons doel is om de naamsbekendheid van Kunstgebit aan Huis te vergroten.

Jellie van Kunstgebit aan Huis

Nije klanten en nammebekendheid

“De campagne bij Omrop Fryslân heeft ons nieuwe klanten opgeleverd die we van dienst konden zijn bij hun kunstgebitproblemen. Daarnaast heeft het onze naamsbekendheid vergroot. Wanneer ik in mijn werkkleding naar de supermarkt ga, word ik soms aangesproken: “Ik hoor jullie reclame op de radio.” Het is heel bijzonder om dat te ervaren. We hebben veel positieve reacties gekregen op onze Friestalige commercial”.

Wanneer ik in mijn werkkleding naar de supermarkt ga, word ik soms aangesproken: “Ik hoor jullie reclame op de radio.”

Jellie van Kunstgebit aan Huis

Transparante kommunikaasje

“De samenwerking met accountmanager Ronald verliep uitstekend.  Tijdens de ontwerpfase van onze campagne heeft hij waardevolle tips en strategieën aangedragen waar we profijt van hebben gehad.  Zijn transparante communicatie heb ik als erg fijn ervaren.”

“Momenteel blijven we ook adverteren bij Omrop Fryslân. Er zijn nog steeds voldoende ouderen die we kunnen bijstaan dus we gaan door met verspreiden van onze boodschap.”

Momenteel blijven we ook adverteren bij Omrop Fryslân.

Jellie van Kunstgebit aan Huis

Radiocommercial Kunstgebit aan Huis

Kunstgebit aan Huis

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.