Meulen & Baarsma

‘Ik bin Durk en ik hâld fan myn wurk.’ Wie heeft het niet gehoord? En als dat niet het geval is dan heeft u zeker Foppe de Haan, Epke Zonderland of boer Jan of boer Gerrit wel in een bed van Meulen en Baarsma zien liggen. Of Rutger Hauer die als Floris na 500 jaar eigenlijk wel eens wil slapen. ‘De televisiespots hebben ons veel gebracht’, zegt eigenaar Dirk van der Meulen. ‘De herkenning, de laagdrempeligheid. Dat werkt gewoon. En Omrop Fryslân is een professionele omroep die hoog aangeschreven staat. Dat straalt op je af.’ De grootste klapper maakte van der Meulen toen het filmpje met boer Gerrit en zijn Inge landelijk nieuws werd. ‘De verhouding raakte uit en toen stond de hele landelijke media op de stoep. Dat was de slagroom op de koffie.’ Van der Meulen adverteert ook via Omrop Fryslân radio. ‘De luisteraars en kijkers van de Omrop zijn onze doelgroep. Dat past.’ Het gaat Meulen en Baarsma ook in deze mindere tijden nog altijd goed. Daar zullen de spotjes een rol in spelen’, denkt van der Meulen.

Meulen & Baarsma

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.