Naamsbekendheid voor Makelaardij Friesland

Tegenwoordig zijn makelaars in de woningmarkt onmisbaar, zo ook Makelaardij Friesland. Hun doel was om de naamsbekendheid van vier vestigingen in Fryslân te vergroten, dit in combinatie met een gratis actie waar woningverkopers van konden profiteren. Makelaardij Friesland heeft door middel van adverteren bij Omrop Fryslân zich proberen te onderscheiden ten opzichte van het grote aanbod aan makelaars en het lage aanbod van woningen.

Waarom adverteren bij Omrop Fryslân?

”Wij vinden het belangrijk dat onze doelgroep wordt bereikt. Gevoelsmatig zit een groot deel van onze doelgroep bij Omrop Fryslân. Daarnaast voelen wij ons als Makelaardij Friesland verbonden met Fryslân en daardoor ook met Omrop Fryslân”, zo vertelt Tycho Reimers van Makelaardij Friesland.

”Gevoelsmatig zit een groot deel van onze doelgroep bij Omrop Fryslân.”

Tycho Reimers

”We hebben met de verschillende televisiecommercials voornamelijk ingespeeld op onze naamsbekendheid. Veel mensen in Fryslân weten van ons bestaan, toch is het belangrijk om onder de aandacht te blijven binnen je potentiële doelgroep. Vorig jaar was een hectische tijd voor de makelaardij, juist in deze tijd was de zichtbaarheid erg belangrijk. We hebben er toen bewust voor gekozen om de televisiecommercial ook online in te zetten als pre-roll voor de videoberichten die op het online platform staan. Deze combinatie met offline en online heeft elkaar versterkt om meerdere doelgroepen in Fryslân te bereiken.”

Wat heeft de campagne jullie gebracht?

”De inzet van traditionele media als televisie is moeilijk meetbaar. Wij kunnen niet achterhalen via welke bron de klanten bij ons terecht komen. En tevens kan een toekomstige klant per definitie zichzelf ook pas over een aantal jaar melden wanneer de koop of verkoop van een huis zich voordoet. Het is daarom belangrijk om altijd top of mind te blijven. We merken dat we de laatste jaren snel gegroeid zijn en hier heeft de campagne bij Omrop Fryslân een grote rol in gespeeld.”

”We hebben erg veel leuke reacties van klanten en bekenden mogen ontvangen.”

Tycho Reimers

”Het feit dat je zichtbaar bent met je bedrijf Makelaardij Friesland op Omrop Fryslân, is iets waar wij goed op terugkijken. Het voelt vertrouwd om ons merk op jullie omroep terug te zien. We hebben ook erg veel leuke reacties van klanten en bekenden mogen ontvangen. We zullen daarom ook zonder twijfel in de toekomst weer adverteren bij Omrop Fryslân.”

Hoe kijk je terug op de samenwerking?

”Wij hebben het contact met Ronald als positief ervaren. Het is altijd goed, hij denkt met ons mee en presenteert ons nieuwe ideeën en initiatieven. Daarnaast is hij ook altijd bereikbaar en dat is in deze tijd zeer prettig.”

Televisiecommercial Makelaardij Friesland

Makelaardij Friesland

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.