Restaurant de Grote Wielen

‘Naamsbekendheid. Dat hebben de reclamespotjes bij Omrop Fryslân Radio allereerst voor mijn bedrijf opgeleverd.’ Dat zegt Kees Jansma, sinds 16 jaar eigenaar en uitbater van Restaurant De Grote Wielen, vlak onder Leeuwarden. ‘Ik merk bijna elke dag dat mensen mijn zaak kennen van de radio. Vaak al bij het reserveren, dan zeggen ze dat ze de naam op Omrop Fryslân hebben gehoord.’ Vanwege de crisis heeft Jansma de reclameactiviteiten de laatste tijd een stukje teruggebracht, maar denkt er niet over na om ook met de radio op te houden. ‘Reclame van mond tot mond blijft de beste manier om klanten binnen te halen. Maar daarna is radio absoluut nummer een. Herhaling daar gaat het om. Dat werkt en daar moet je niet mee ophouden.’ Jansma kijkt ook met een schuin oog naar de reclamespotjes op de televisie. ‘Ik doe het nog niet, maar denk er wel eens, waarom eigenlijk niet. Het zou in de toekomst zomaar eens kunnen.’ De Grote Wielen is te vinden aan de weg van Hardegarijp naar Leeuwarden. Naast een restaurant en zalen voor vergaderingen en partijen, heeft het bedrijf nog een haven met ligplaatsen, een rondvaartboot, een paintballbos en sinds kort ook nog twee chalets in de verhuur.

Restaurant de Grote Wielen

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Silke Sikkema

Accountmanager
06-53994150
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Silke. Net als haar collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is zij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Silke je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.