Succesvol radiocampagnes van Werff Talent

Het wervings- en selectiebureau voor verschillende grote transportbedrijven

‘Kun jij een bietje rijden?’ Werff talent weet precies hoe je een chauffeur moet aanspreken om hem (of haar!) te wijzen op werk. Het wervings- en selectiebureau voor verschillende grote transportbedrijven draait al een aantal jaar traditioneel radiocampagne bij Omrop Fryslân om chauffeurs te werven voor de bietencampagne. De bietencampagne loopt van september tot en met januari. Tijdens die periode moeten er tonnen suikerbieten vervoerd worden en zijn dus veel chauffeurs nodig. Werff talent zet daarvoor commercials in rond de zomerperiode. Precies het moment waarop bij veel Friezen de radio vaak afgestemd staat op Omrop Fryslân en Werff talent een groot publiek kan aanspreken. Zoals Simmer yn Fryslân voor veel Friezen de mooiste periode van het jaar is, zijn de bieten voor veel chauffeurs de krenten in de pap naast hun dagelijkse werk. Zodra de spots van Werff talent te horen zijn, rollen de reacties dan ook binnen. Niet alleen de transportwereld zit Marije van der Werff van Werff talent in het bloed. Haar stem blijkt haar eigen talent, want de reclamespots bij Omrop Fryslân spreekt ze zelf in. Die afspraak is altijd zomaar gemaakt. De lijnen met de Omrop zijn kort en dat past bij het achtkoppige bedrijf dat weet hoe lang een weg soms kan zijn voor een chauffeur.

Werff Talent

Haskeruitgang 101
8447 CK Heerenveen
0513-610380

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Ronald Klijnsma

Accountmanager
06-21810206
Neem contact op

Plan nu een gratis adviesgesprek

Dit is Ronald. Net als zijn collega accountmanager en onze backofficemedewerkers, is hij altijd in voor een goed gesprek, een brainstorm of een eerlijke mening. Uit alles wat we aan campagnemogelijkheden bij Omrop Fryslân te bieden hebben, geeft Ronald je graag het beste advies.

Van advies en strategie tot offerte en uitvoering nemen we je mee in het proces. Samen zorgen we voor jouw zichtbaarheid op onze platforms en bereik in de hele provincie. Ben je klaar voor een succesvolle marketingcampagne? Neem dan nu contact op.

Samen zorgen we voor zichtbaarheid.