Groeien met radioreclame: download het whitepaper

22 jun 2021 | Kennisbank

Is een radiospot de moeite waard? En zo ja, hoe maak je er dan een die bijdraagt aan jouw merkdoelstellingen? Onze collega’s van STER (Stichting Etherreclame) schreven er het whitepaper ‘Groeien met radioreclame’ over. In het whitepaper lees je wat de effecten zijn van een radiospot op doelstellingen zoals merkbekendheid, boodschapoverdracht, imago en koopintentie en worden de tips en tricks van het creëren van een radiocommercial op een rij gezet. Het document is in 2021 geüpdatet, dus zeer actueel.

Wil je zelf ook groeien met radioreclame, bijvoorbeeld bij Omrop Fryslân? Of plaats je wel eens campagnes, maar wil je voor jezelf eens checken of jouw spots voldoen aan de laatste inzichten voor een effectieve spot die bijdraagt aan je merkdoelstellingen? Klik dan op onderstaande button. Je komt dan op de website van de STER waar je het whitepaper gratis kunt downloaden.

Uiteraard zijn we bij Omrop Fryslân Reklame van harte bereid om met je van gedachten te wisselen over een effectieve campagne en je van passend advies te voorzien. We vertellen je graag hoe je jouw doelgroep op een effectieve manier bereikt. Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak met een van onze adviseurs.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!