IJs doet iets met Friezen

14 feb 2021 | Kennisbank

Vriezen doet iets met ijs, en ijs doet iets met Friezen. Zodra de temperatuur onder nul gaat, gaan onze harten sneller kloppen. Je zag het afgelopen week gebeuren. Even was de crisis uit de lucht, want de winter hing erin. Waar de temperaturen steeds verder zakten, steeg ons bereik. Speel daar op in en bel ons zodra de temperaturen naar beneden gaan, om jouw advertentie on air krijgen.

Bij Omrop Fryslân weten we welke impact de winter op je merk kan hebben. Zo begon het voor ons immers ook, in de sneeuwwinter van 1979. Massaal werd er op onze zender afgestemd om continu op de hoogte te blijven van de situatie op de weg en in de lucht. Nog altijd blijkt dat wanneer er iets gebeurt dat mensen raakt, onze website en app de nieuwsbronnen in Fryslân zijn. Jouw advertentie ligt online bij ons binnen handbereik.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!