Kom fierder!

21 feb 2021 | Nieuws & Acties


Kom fierder by Omrop Fryslân! Je hebt ze ongetwijfeld gezien in de provincie: verschillende quotes uit programma’s van Omrop Fryslân in levensgrote letters. Het betreft onze campagne ‘Kom fierder’. Nieuwsgierig naar de achtergrond daarvan en de betekenis? Je leest het hier.

‘Kom fierder’ is een campagne waarmee Omrop Fryslân gastvrij, open en uitnodigend wil zijn. We nodigen je uit om bij ons te komen, naar ons te kijken en te luisteren. Met de quotes in de campagne geven we een indruk van waar het om draait in de programma’s die we maken. We verleiden je om te gaan kijken en luisteren.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!