Wervingscampagne voor nieuwe medewerkers

30 okt 2023 | Algemeen, Pakketten & Acties

Vrijwel iedere organisatie loopt er tegenaan: krapte op de arbeidsmarkt. Nooit eerder waren er zoveel vacatures per werkzoekende. Heeft jouw bedrijf ook moeite met het vinden van goed personeel of gekwalificeerde werknemers?

De afgelopen tijd hebben onze klanten ervaren dat personeel werven via Omrop Fryslân werkt en zijn er mooie campagnes ontwikkeld die nieuwe werknemers hebben opgeleverd. Denk je na over nieuwe wegen om personeel aan te trekken en overweeg je daarbij ook om radio, TV of online in te zetten? Wij zetten de voordelen en onze succesfactoren nog even voor je op een rij:

  • via radio, televisie en online heb je gegarandeerd snel een groot bereik
  • je bereikt niet alleen actief werkzoekenden, maar ook latente doelgroepen
  • je brengt jouw organisatie op een unieke en opvallende manier onder de aandacht
  • het is snel en flexibel: al binnen een week jouw campagne op de zender
  • de campagne is af te stemmen op het kijk- en/of luistergedrag van je doelgroep
  • het is verrassend betaalbaar met een offerte op maat

Door jezelf te onderscheiden, je van je meest originele kant te laten zien of op een ongebruikelijke manier je vacature bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen, open je deuren die anders gesloten zouden blijven. Je maakt potentiële kandidaten nieuwsgierig, ook al zitten ze goed op hun plek bij hun huidige werkgever. Wij hebben een uitgebreid netwerk en alle kennis om samen met jou een opvallende campagne te produceren.

Maar hoe werkt het precies, waar moet je op letten en aan welke kosten moet je denken?

Interesse in een campagne via Omrop Fryslân of een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel 058-2997878.

Stay up to date

Wij houden van transparantie. Kennis over ons vakgebied delen we graag. Nieuws, trends, ontwikkelingen op het gebied van adverteren en online marketing vind je daarom hier. Onze visie daarop en hoe jij dat kunt vertalen naar een succesvolle campagne kun je ook regelmatig op deze plek tegenkomen. Je leest op deze pagina ook over de meest actuele bereikcijfers, de mooiste pakketten en niet te missen aanbiedingen. Stay tuned!